Logo- en huisstijl ontwikkeling

Jouw logo en huisstijl zijn de kernwaarden van je bedrijf. Het is de kortst mogelijke samenvatting van waar je bedrijf voor staat en is daarom zo veel meer dan alleen maar een ontwerp. Alleen met een passende huisstijl kun je de juiste boodschap overbrengen. Een huisstijl is pas goed als het verrassend en onderscheidend is.

Door consequent jouw huisstijl te hanteren creëert Klyck samen met jou een herkenbare uitstraling die op termijn direct aan jouw bedrijf zal worden gelinkt. Door de huisstijl ook op alle andere uitingen (website, flyers, video’s en animaties, brochures, beurswanden, gevelreclame, et cetera) door te voeren versterk je deze uitstraling en daarmee ook jouw herkenbaarheid.

Meer toevoegen aan je huisstijl

Logo

Het logo is het belangrijkste herkenningspunt van jouw onderneming. Het is daarom essentieel dat deze de juiste uitstraling heeft. Een mix tussen betrouwbaarheid en professionaliteit is daar onderdeel van.

We gaan samen met jou een aantal uitgangspunten vaststellen en op basis daarvan gaan we aan de slag om tot een sterk en herkenbaar eindresultaat te komen.

Visitekaartje

Het visitekaartje is letterlijk en figuurlijk het 'visitekaartje' van jouw onderneming. Het vormt de basis van je huisstijl en daarbij zijn uitstraling en kwaliteit belangrijk. Met je visitekaartje kun je een statement maken, het is en blijft het meest gebruikte drukwerk element van je huisstijl.

Als extra service kunnen we - met behulp van ons netwerk van drukkers - altijd een scherpe offerte bij je neerleggen. Zo hoef je zelf niet verder te zoeken en behoud je één aanspreekpunt.

Briefpapier

In de tijd van duurzaamheid en paperless offices wordt briefpapier steeds minder gebruikt. Toch zijn er nog voldoende redenen om toch gebruik te maken van printpapier dat in de huisstijl van je onderneming is gedrukt, zoals bijvoorbeeld facturatie via de post, vastleggen en versturen van officiële documenten of het meenemen van offertes.

Tegenover het afnemen van het gebruik van gedrukt briefpapier wordt deze digitaal des te meer gebruikt. Versturen van documenten via mail kan namelijk óók gewoon in stijl. Wij maken een digitaal Word-sjabloon, zodat al je documenten de herkenbare look van de huisstijl meekrijgen.

Envelop

Wat voor het briefpapier geldt is ook zeker van toepassing op de envelop. Ondanks het afnemen van analoge post is de herkenbaarbeid bij het versturen daarvan belangrijk. Daarom mag ook de envelop niet ontbreken. En júist in een tijd waar er niet veel post meer in de brievenbus valt kun je opvallen met een envelop.