Responsive
webdesign

De uitstraling van jouw website of webshop is belangrijk, bezoekers beoordelen deze in de eerste oogopslag. Een aansprekend design is dus geen overbodige luxe. Met een responsive design vertaalt Klyck jouw huisstijl op een passende manier. Herkenbaarheid en gebruiksgemak staan daarbij centraal.

Om ervoor te zorgen dat jouw website aansluit bij jouw wensen, gaan we met je om tafel zitten. Jij weet namelijk zelf als geen ander welke boodschap je wilt overbrengen aan de klant. Jouw website is jouw visitekaartje en verdient daarom ook de aandacht.

Projecten waar we trots op zijn

Responsive voor mobiele devices

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele devices, zoals tablets en smartphones. Een absolute must als je bedenkt dat ruim 85% van de internetters mobiel surft. Daarnaast is Google streng met het beoordelen van websites die nog niet responsive zijn; in de zoekresultaten worden deze websites minder snel getoond.

Meer over zoekmachine marketing

Jouw website uitbreiden met uKlyck

Klyck biedt de mogelijkheid om jouw website uit te breiden met uKlyck; een content management systeem dat in eigen beheer is ontwikkeld. Met dit systeem kun je jouw website zelf up-to-date houden met een 5-tal modules die naar wens kunnen worden samengesteld.

Meer over uKlyck contentbeheer

Beveiligde webhosting en e-mail

Een goede website is niet alleen maar design en functionaliteit, het draait ook om bereikbaarheid en betrouwbaarheid. Een stabiele hosting omgeving is een belangrijke factor in de bereikbaarheid van jouw website. Klyck kan dit aanbieden als aanvulling op ons uitgebreide totaalpakket, en uiteraard tegen een concurrerend tarief.