uKlyck content beheer

Klyck staat voor maatwerk. En wij vinden dat een content management systeem daarin niet kan ontbreken. uKlyck is in-huis ontwikkeld en is verdeeld over 5 veelzijdige modules. Mede vanwege deze veelzijdigheid kunnen we jouw website en jouw beheer altijd naar wens en behoefte samenstellen.

Nog niet helemaal overtuigd? We stellen graag een test account voor je in, zodat je de mogelijkheden en het gebruiksgemak van ons content management systeem kunt ervaren. Neem gerust eens contact met ons op!

De uKlyck website De uKlyck animatie

Nieuws

Plaats jouw nieuwsbericht of blog eenvoudig op je website. Je hebt de mogelijkheid het bericht in een categorie te plaatsen, je kunt bijlagen zoals foto’s of PDF documenten toevoegen en je kunt met 1 klyck op de knop je bericht zowel op je website als op jouw social media kanalen* plaatsen.

*In verband met de AVG wetgeving zijn sinds recentelijk alleen koppelingen met LinkedIn en Twitter mogelijk.

Catalogus

Een online catalogus waarin bijvoorbeeld jouw producten, vacatures, occasions, referenties, projecten, woningaanbod of diensten bij te houden zijn. Door de veelzijdigheid is deze toevoeging ook direct de meest gekozen module van uKlyck. En ook bij Catalogus is het mogelijk om met 1 klyck op de knop je item zowel op de website als op jouw social media kanalen te plaatsen.

Deze module heeft veel te bieden, maar is niet voorzien van een shopfunctie. Ligt daar jouw interesse, vraag dan naar de mogelijkheden of lees meer over maatwerk webshops via onderstaande knop.

Meer over maatwerk webshops

Reservering

Ben jij net een Bed & Breakfast gestart of verhuur jij (hotel)kamers, vergaderzalen of auto’s? Of wil je mensen online een afspraak met jóu in laten plannen? Houd eenvoudig jouw te reserveren 'objecten' bij en bied ze aan op jouw website. Jouw bezoekers kunnen tijdens het reserveren direct de beschikbaarheid op je website inzien, ideaal!

Mailing

Wil je jouw klanten en bezoekers extra op de hoogte houden? Met Mailing kun je eenvoudig de items uit Nieuws en Catalogus als nieuwsbrief versturen naar jouw contactenlijst. Simpel; door het plaatsen van een vinkje. Toch zelf nog iets toevoegen? Ook dat is mogelijk!

Pagina's

Met Pagina’s wordt het aanpassen van teksten op jouw website wel heel makkelijk. Niet alleen is dit interessant voor de beheerbaarheid van jouw website, maar omdat de teksten in een database komen te staan is het ook direct mogelijk om binnen je website zoekopdrachten uit te voeren. Zo kunnen je bezoekers nog eerder bij de informatie komen waar ze naar op zoek zijn.