Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing is het optimaliseren van betaalde en niet-betaalde zoekresultaten en is daarmee onder te verdelen in SEO (Search Engine Optimization, niet-betaald) en SEA (Search Engine Advertising, betaald). De betaalde zoekresultaten nemen altijd plaats boven de niet-betaalde zoekresultaten, wat binnen Google zichtbaar is middels het woord Advertentie.

Voor zowel SEO als SEA kun je bij ons een contract afsluiten. De kosten voor SEA liggen daarbij hoger, omdat je bijvoorbeeld ook per klyck moet betalen. Deze advertenties geven echter wel direct resultaat, dus voor de korte termijn is dat de meest effectieve methode. SEO is daarmee de voordeligere variant. Hier zal niet direct resultaat uitgehaald worden, maar geldt als solide basis voor de langere termijn.

Gouden combinatie

Met een effectieve combinatie waarbij we zowel gebuik maken van SEO als van SEA kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt. Omdat dit geen exact science is gaan we graag met jou in gesprek om jouw wensen naast de beschikbare mogelijkheden te leggen. Zo kunnen we de juiste strategie uitstippelen voor jouw AdWords campagne!