Waarom uKlyck ook voor jou de juiste keuze is

Vanaf het moment dat Klyck bestaat zijn wij bezig met maatwerk oplossingen voor onze klanten. Daar hoort niet alleen webdesign bij, maar natuurlijk ook het content beheer van de website. Voor ons waren de beperkingen en omslachtigheden van bijvoorbeeld WordPress een reden om te kiezen voor een content management systeem dat we in eigen beheer konden ontwikkelen. Zo ontstond het Klyck Websysteem.


De basis daarvoor werd gelegd met het idee dat een website beheerder nieuwsberichten zou moeten kunnen plaatsen. Al snel kwam er vraag naar meer en werd ook 'Catalogus' toegevoegd om producten en projecten online up-to-date te houden. Dit was een toevoeging die het systeem echt body gaf en deze kon daardoor veel diverser en ingezet worden. Na de vraag voor een reserveringssysteem, met als uitgangspunt het verhuren van 9-persoons bussen, werd al duidelijk dat het basis systeem niet meer toereikend was en werd gekozen om een nieuwe weg in te slaan, zogezegd het voorstadium van het huidige systeem. Samen met deze toevoeging werd de rest ook verder geoptimaliseerd en ontstond er een goede basis om op verder te bouwen.


Dat verder bouwen hebben we gedaan door de interface van het systeem te vernieuwen, waardoor deze nog gebruiksvriendelijker is geworden. Daarmee was uKlyck geboren. Het resultaat van een doorontwikkeling van een aantal jaren. Het ontwikkelen is daarmee uiteraard nog niet gestopt, want er zijn de afgelopen periode nog veel meer vernieuwingen doorgevoerd. 


Het grote voordeel van uKlyck is dat we op iedere vraag kunnen anticiperen door het systeem zo in te richten dat deze perfect op maat is voor elke klant en elke website. En mocht de vraag een hele andere kant op gaan dan is er altijd ruimte om daar iets aan toe te voegen. Zoals gezegd waren Nieuws en Catalogus de basis voor het Websysteem, maar zijn Reservering en Mailing ook op die manier onderdeel geworden van uKlyck. Daardoor kunnen we ons systeem en eventuele toevoegingen ook scherp blijven aanbieden.


Ben je benieuwd welke voordelen uKlyck voor jouw website kan bieden dan komen we graag een keer bij je langs om de mogelijkheden te laten zien en te bespreken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend, dus laat gerust je gegevens achter of neem contact met ons op.

Ervaar het gebruiksgemak van ons content management systeem